După tăierea la temperaturi cuprinse între 0 și 5 grade Celsius, părțile răcoroase ale fileului de carne de vită sunt ambalate în brichete, înghețate cu echipament francez la temperatura de -32 grade Celsius și păstrate la temperatura de -18 grade Celsius. Așadar GaranteazĂ faptul că fileul tratat cumpărat de la noi își va păstra gustul pe tot parcursul perioadei de validare (13 zile de la data uciderii).
Compania Meat Leader oferă oportunitatea de a cumpăra en-gros de carne de vită de calitate superioară, cu o greutate minimă de 1 tonă.
Ne-am organizat propriul serviciu de control al calității cu echipamentele cele mai moderne și cei mai buni specialiști. Fiecare lot de carne este controlat complet fără excepții. Printre clienții noștri se numără producătorii mari de produse semifinite și cârnați, diverse organizații care vând servicii de catering și cumpără produse de gros mici, supermarketuri și magazine de vânzare cu amănuntul și trebuie să fie 100% siguri de calitatea și prospețimea cărnii cumpărate de aceștia .