eng
București
15:26
1/5
Furajele extrudate
Furajele extrudate - photo 1 Furajele extrudate - photo 2 Furajele extrudate - photo 3 Furajele extrudate - photo 4 Furajele extrudate - photo 5

Furajele extrudate

 0.40 /ton
 0.34-0.35 /ton  wholesale
Гушан Александр Михайлович, администратор
Flagma member since 24 February 2017
Sell

Ce este extrudarea?

Furajele extrudate au mai multe avantaje, care sunt necesare pentru a mentine o crestere a animalelor perfecta. Sa analizam pe larg aceasta metoda. La baza extrudarii stau trei procese: prelucrarea termica a resurselor de hrana, sub presiune; deformarea mecanico-chimica a produsului: "explozia" produsului in fata descarcarii cu soc.
Cerealele sunt tratate in extruderul de presa la o presiune de pana la 40 atmosfere si temperaturi de pana la 200 grade C. Dupa aceasta din extruder este scos produsul umflat, poros sub forma de lant (toroane), cu un diametru de 20-30 mm. Impreuna cu tratamentul termic trece prin schimbari profunde in nutrienti. Deoarece amidonul este impartit in dextrine si zaharuri, proteinele sunt denaturate si creste asimilarea furajelor de mai multe ori.
Dupa cum reiese din cele de mai sus hrana extrudata pentru animale, este indispensabila pentru ingrasarea animalelor tinere: porci, cai, vite, iepuri, etc.
Poate ca este timpul de a schimba stereotipurile de alimentare. Are sens sa creasca nivelul brut al recoltei de cereale, sa se are mii de hectare de teren, pentru ca din nou aproape o jumatate din furaje, sa ajunga pe teren, dar de asta data sub forma de gunoi de grajd?
In primul rand, extrudanta are o greutate de doua ori mai mica decat nutreturile combinate. In al doilea rand nu e nevoie de aburirea hranei, ci doar se toarna apa rece. Si in al treilea rand, excrementele animaliere dupa hranirea cu toroane aproape imediat devin un ingrasamant organic excelent, pentru ca nu exista nici o pleava si seminte de buruiene. E posibil sa se imbogateasca imediat solul, depasind faza de depozitare, in cazul in care, asa cum am mentionat, excrementele ar trebui sa "arda".

Renewed: 31 May 2018, 14:18
views: 71
Similar ads
€0.35 /kg  €1-20 /t wholesale
Guaxan, SRL, MD
Экструдированные корма В процессе экструдирования зерновых...
International ads  3,900,000
×
×
×
×
×