eng
All categories
București
Grapă tren "Green Way"
Grapă tren "Green Way" - photo 1 Grapă tren "Green Way" - photo 2 Grapă tren "Green Way" - photo 3 Grapă tren "Green Way" - photo 4
Posted: 8 August 2018, 09:52

Grapă tren "Green Way"

L 20,588/piece
wholesale price
L 20,588-99,238/piece
Бобренко Дмитрий
специалист по работе с клиентами
Flagma member since 7 August 2018

Description

Flex-dințat grape Green Way lățimi de lucru 7,31m, remorcă tip de agregare, puterea tractorului necesară cel puțin grape cu lățime 7m 80HP, reglarea unghiului de atac al dinților în cele două poziții de 38 ° și 50 °, cadru compact. Mărimi disponibile: 7m, 9m, 11m, 14m, 17m, 21m. Pret la cerere.

Proiectat pentru:

după terminarea câmpuri sau discuire cultivare;
preparare pat semințe pentru plantare o varietate de culturi, cum ar fi grâu, rapiță, lucernă, etc.;
controlul buruienilor sub filamente albe;
închiderea și îndepărtarea crusta de umiditate;
amestecarea uniformă și distribuția reziduurilor de recoltă.
Designul balama permite buna înțelegere cu orice număr de resturi vegetale, chiar și sub formă de rulouri de paie. Repartizarea uniformă a reziduurilor după grape de trecere, asigură o saturație uniformă a materiei organice din sol și retenția de umiditate, care, la rândul său, va afecta în mod direct la următoarea recoltă.

Design-ul permite buclele să meargă în câmp mult mai devreme, deoarece ca o buclă-grapă nu este atât de sensibil la umiditate a solului, datorită distanței de 280 mm între tijele din pene nu este lipirea și colmatarea Harrow. Acest lucru permite de lucru în timp util pentru a închide apă și scoateți capacul.

Elementul de lucru al grapei - dintele are o secțiune (rombică) de tip cuțit și este fabricat din oțel cu rezistență ridicată. Dinții sunt localizați la o viteză de 70 dinți pe 1 m de prindere. secțiune transversală rombic a dintelui, în comparație cu o secțiune pătrată dinți standard, care sunt echipate cu cele mai multe grape permite furnizarea tuturor operațiilor tehnologice reduce sarcina pe forța de tracțiune a tractorului până la 20%, care, la rândul său, permite utilizarea 80-370l. s de putere a tractorului. Pentru agregarea cu grape, lățimi de lucru de la 5 la 24 m. dinți zakreplenyna tije transversale interconectate pivotant la 16 buclă rând. iar acest lucru, la rândul său, permite repetarea calitativă a caracteristicilor reliefului în procesul de prelucrare.

construcție compactă penei-grape este montat pe cadrul Instrument care permite transportul atunci când se deplasează de la un domeniu la altul, fără sprijin suplimentar și realizate din profile laminate de înaltă calitate. Harnașul pentru harvester este echipat cu mecanisme hidraulice care permit o perioadă de 3-5 minute. deplasați unitatea din poziția de transport în poziția de lucru și înapoi.

atunci când se utilizează grapa pe soluri grele este disponibilă în opțiunea de configurare este buclele grele cu dinții întărite, care sunt instalate în spatele roților tractorului, în cazul în care compactarea maximă a solului.

Pentru o performanță mai bună a grapei, vă recomandăm să utilizați o buclă de 16 linii.

fiecare rând 16 este format din două părți stub cu 8 rânduri, care pot fi stabilite în mod individual, dacă este necesar, cum ar fi atunci când câmpul de reziduuri excesive sau capacitatea insuficientă a tractorului.

Ad number: 1672656
Flagma member since 7 August 2018

Similar ads

SM-2. tren de zăpadă.
Price
Price on request
ППЖТ, ООО, RU, 180 km +21 ads
Trenul de zăpadă SM-2 SM-2 este destinat pentru curățarea și curățarea pistelor și evacuărilor de zăpadă și gheață în timpul iernii, precum și de...
Show more
Contact the company
Бобренко Дмитрий
специалист по работе с клиентами
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to a prepayment if you are not sure about the reliability of the company.
Write a message
Select category
×
Login to your account