eng
All categories
București
Xanthan Gum / Gumă De Xantan
Xanthan Gum / Gumă De Xantan - photo 1 Xanthan Gum / Gumă De Xantan - photo 2
Renewed: 13 April 2021, 09:10

Xanthan Gum / Gumă De Xantan

wholesale price
from 1,000/ton
Delivery terms: FOB
Шокуров Денис
менеджер
,  Saint-Petersburg, RU
Flagma member since 29 March 2021

Description

Guma de xantan este un biopolimer solubil în apă obținut prin fermentație, este utilizat pe scară largă în fluide de foraj, reparare și injecție pe bază de apă ca modificator de reologie pentru a obține o vâscozitate scăzută la forfecare și pentru a îmbunătăți proprietățile suspensiei.
În industria petrolului, în operațiunilor de fracturare hidraulică, funcționează pentru a îmbunătăți recuperarea uleiului în formă de soluție cu o mare de plastic vâscozitate, oferă o excelentă capacitate portantă de pompare nisip și material de susținere în fisuri formate în timpul fracturării hidraulice (fluide de foraj cu conținut de gumă de până la 2 % pentru foraj orizontal și direcționale wells). Adică este utilizat pentru prepararea fluidelor de foraj ca agent de formare a structurii.
Biopolimerul funcționează eficient în toate fluidele de foraj pe bază de apă — de la sistemele puternic ponderate la cele cu solide scăzute, inclusiv sistemele pe bază de apă proaspătă, apă de mare, apă sărată și saramuri dense; oferă un profil reologic de vâscozitate crescută la viteze mici de forfecare și scade caracteristicile de forfecare la viteze mari de forfecare. Aceste caracteristici duc adesea la formarea de fluide în care stresul final de forfecare este mai mare decât vâscozitatea plasticului.
Forțele de forfecare reduse minimizează pierderea de presiune și presiunea ascendentă în interiorul șirului de foraj și pe biți, pentru a optimiza performanța hidraulică și viteza maximă de penetrare.
În plus, spațiul inter-tub, unde se observă forțe de forfecare scăzute, are o vâscozitate foarte eficientă pentru curățarea puțului și a suspensiei.

Ad number: 1675039
,  Saint-Petersburg, RU
Flagma member since 29 March 2021
Still looking for:

Similar ads

Xanthan Gum
Price
$2/kg
Petroleum Operating, Branch, KZ, 180 km +21 ads
Xanthan gum is one of the most effective, most widely used and most versatile polysaccharide across the world today. It is mainly composed of...
Show more
Contact the company
Шокуров Денис
менеджер
By phone
In messenger
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to a prepayment if you are not sure about the reliability of the company.
Write a message
Select category
×
Login to your account