rus
Все разделы
Бухарест
Xanthan Gum / Gumă De Xantan
Xanthan Gum / Gumă De Xantan - фото 1 Xanthan Gum / Gumă De Xantan - фото 2
Обновлено: 13 апреля 2021, 09:10

Xanthan Gum / Gumă De Xantan

оптовая цена
от 1 000 /тонна
Условия поставки: FOB
Шокуров Денис
менеджер
,  Санкт-Петербург, RU
на Флагма с 29 марта 2021

Описание

Guma de xantan este un biopolimer solubil în apă obținut prin fermentație, este utilizat pe scară largă în fluide de foraj, reparare și injecție pe bază de apă ca modificator de reologie pentru a obține o vâscozitate scăzută la forfecare și pentru a îmbunătăți proprietățile suspensiei.
În industria petrolului, în operațiunilor de fracturare hidraulică, funcționează pentru a îmbunătăți recuperarea uleiului în formă de soluție cu o mare de plastic vâscozitate, oferă o excelentă capacitate portantă de pompare nisip și material de susținere în fisuri formate în timpul fracturării hidraulice (fluide de foraj cu conținut de gumă de până la 2 % pentru foraj orizontal și direcționale wells). Adică este utilizat pentru prepararea fluidelor de foraj ca agent de formare a structurii.
Biopolimerul funcționează eficient în toate fluidele de foraj pe bază de apă — de la sistemele puternic ponderate la cele cu solide scăzute, inclusiv sistemele pe bază de apă proaspătă, apă de mare, apă sărată și saramuri dense; oferă un profil reologic de vâscozitate crescută la viteze mici de forfecare și scade caracteristicile de forfecare la viteze mari de forfecare. Aceste caracteristici duc adesea la formarea de fluide în care stresul final de forfecare este mai mare decât vâscozitatea plasticului.
Forțele de forfecare reduse minimizează pierderea de presiune și presiunea ascendentă în interiorul șirului de foraj și pe biți, pentru a optimiza performanța hidraulică și viteza maximă de penetrare.
În plus, spațiul inter-tub, unde se observă forțe de forfecare scăzute, are o vâscozitate foarte eficientă pentru curățarea puțului și a suspensiei.

Номер объявления: 1675039
,  Санкт-Петербург, RU
на Флагма с 29 марта 2021

Похожие объявления

Xanthan Gum
Цена
2 $/кг
Petroleum Operating, Филиал, KZ, 180 км +21 объявление
Xanthan gum is one of the most effective, most widely used and most versatile polysaccharide across the world today. It is mainly composed of...
Показать еще
Свяжитесь с компанией
Шокуров Денис
менеджер
По телефонам
В мессенджерах
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности компании.
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет